Centrul European pentru Integrare Socioprofesionala ACTA

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Invitatie deschisa pentru participarea la etapa de pilotare a sistemului de invatare InnoSchool

Centrul European ACTA In parteneriat cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Bihor, LANSEAZĂ invitația către toate instituțiile de învățămînt de nivel liceal din județul Bihor, de a se înregistra și de a participa la pilotarea sistemului inovativ de învățare ILS, dezvoltat în cadrul proiectului. MAI MULTE INFORMAȚII cu privire la pilotarea ILS găsiți accesând https://tinyurl.com/yx95m3uK și pe pagina web a proiectului InooSchool http://www.interreg-danube.eu/innoschool

"EU for IT career" proiect Erasmus + Mobilitate pentru elevii din domeniul VET

Al doilea flux de elevi de la Liceul "Lucian Blaga" a terminat stagiul de formare in Portugalia........ ganduri exprimate in jurnalul sau de catre G.V.A. elev la Liceul Vocational Pedagogic "Nicolae Bolcas" Beius, participant la primul flux (18-29 martie) "participarea la un proiect Erasmus + este ceva ce nu trebuie ratat si daca aveti ocazia, recomand tuturor elevilor sa profite de aceasta unica oportunitate ".

RURAL TREASURES - Social Entrepreneurship-The Heart of Rural Development

Proiect Erasmus+ intalnire transnationala de proiect in Oradea

Multumim: Edubiz, La Femme Heureuse, Lavender Farm si echipa ACTA!

Am realizat o sesiune comuna de discutii cu participantii la cele doua evenimente.

Erasmus+ "Moon Climbers", intalnire proiect Oradea

ACTA Center in parteneriat cu CSEI Orizont, a gazduit intalnirea transnationala a proiectului "Moon Climbers" Erasmus+ parteneriat strategic pentru inovatie si bune practici.

Erasmus+ vizita de studiu "Models for inclusion. Special education- and project-based pedagogues"

Vizita de studiu a fost organizata de Agentia Nationala din Romania (ANPCDEFP) in parteneriat cu ACTA Center si CJRAE Bihor si au participat experti in domeniul educatiei speciale din Finlanda, Germania, Portugalia, Polonia si Suedia.

DeCoDe, programul "Europa pentru cetățeni"

ACTA Center a participat la cel de-al patrulea eveniment international al proiectului DeCoDe, in ŁÓDŹ, POLONIA.

A avut loc o sesiunea tematica privind schimbul de experienta intre parteneri, precum si o dezbatere si activitati de proiect privind structura planului de actiune privind controlul depopularii.