Centrul European pentru Integrare Socioprofesională ACTA
este o organizatie non-guvernamentala care desfasoara activitati cu caracter social, educativ, de atitudine si implicare civica, de promovare a demnitatii umane si a drepturilor fundamentale ale omului.

Centrul European ACTA contribuie la cresterea economica si civica a oamenilor prin educatie pe tot parcursul vietii, oferind sanse egale in procesul de invatare si sprijin pentru integrarea pe piata muncii a celor mai dezavantajate grupuri: copii/tineri/adulti cu nevoi speciale, cu probleme sociale sau cu risc de excludere sociala.

Organizatia noastra promoveaza dezvoltarea competentelor profesionale, personale si sociale ale tinerilor si adultilor, cresterea gradului de profesionalism si implicare in recuperarea si integrarea sociala a persoanelor expuse riscului de excludere sociala pentru a fi in masura sa se adapteze si sa se integreze in mod eficient intr-o societate dinamica.
Centrul European ACTA prin activitatile sale, contribuie la cresterea oportunitatílor de emancipare, de dezvoltare a spiritului antreprenorial, a creativitatii si promovarea diversitatii culturale prin intermediul invatarii interculturale. 
Scopul principal al organizatiei noastre este de a oferi oamenilor cele mai eficiente si holistice metode de a-si dezvolta ideile si initiativele prin proiecte concrete si prin schimbul de bune practici, pentru de a-si dezvolta si perfectiona competentele profesionale si personale.